SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de sağlık öğrencileri bilgilendirme toplantısı yapıldı

LAÜ'de sağlık öğrencileri bilgilendirme toplantısı yapıldı

LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi yeni gelen öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. LAÜ'de sağlık öğrencileri bilgilendirme toplantısı yapıldı

Yayın Tarihi: 25/10/14 12:04
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'de sağlık öğrencileri bilgilendirme toplantısı yapıldı
A- A A+

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Sağlık Bilimleri Fakültesi'ni ve Sağlık Yüksekokulu'nu kazanan birinci sınıf öğrencilerine yönelik "Tanışma ve Koordinasyon" konulu toplantı düzenledi. LAÜ Rauf Raif Denktaş Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi verilen bilgiye göre, toplantının genel amacının yeni gelen öğrencilerin taleplerini ve isteklerini zamanında değerlendirmek ile fakültelerine uyum sağlama süreçlerini hızlandırmak olduğu belirtildi.

Toplantıda öğrencilere, sağlık alanında verilen konferans ve panelleri takip etmeleri konusunda bilgiler verilirken bu tür etkinliklerin öğrencilerin eğitim hayatlarına ve derslerine yardımcı olacağı ayrıca mesleklerine ışık tutacağı mesajı verildi. Toplantı soru-cevap bölümüyle son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.