SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Özel gereksinimli çocuklarda cinsel eğitim ve cinsiyet gelişimi semineri

Özel gereksinimli çocuklarda cinsel eğitim ve cinsiyet gelişimi semineri

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Anabilim Dalı ve Yakın Doğu Enstitüsü Yaşam Boyu Eğitim Merkezi işbirliği ile 30 Kasım 2014 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphane'sinde saat 09:00 ile 19:00 saatleri arasında Doç.Dr. Ayten Düzkantar tarafından "Özel Gereksinimli Çocuklarda Cinsel Eğitim ve Cinsiyet Gelişimi" konulu seminer gerçekleşecektir.

Yayın Tarihi: 28/11/14 14:05
okuma süresi: 1 dak.
Özel gereksinimli çocuklarda cinsel eğitim ve cinsiyet gelişimi semineri
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Doç.Dr. Ayten Düzkantar seminerde, "cinsel eğitim, tacize karşı korunma, izinsiz fiziksel teması reddetme, kandırmayı bertaraf etme, cinsel kimliğini benimsetme, geçiş dönemi eğitimi, cinsel davranışların uygun forumlarının öğretimi" konularını irdeleyecek.

Seminere üniversite öğrencileri, öğretmenler, aileler ve cinsel gelişim ve cinsiyet eğitimi ile ilgili farkındalığını artırmak isteyen herkes katılabilir.

Seminere katılmak isteyenlerin seminer günü kayıt yaptırma şansları olacaktır. Semire katılım ücreti 50 TL olarak belirlenmiş olup, seminerin sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir. Seminerle ilgili detaylı bilgi www.neu.edu.tr adresinden alınabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.