SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi Hemşirelik bölümü Milano'da temsil edildi

Yakın Doğu Üniversitesi Hemşirelik bölümü Milano'da temsil edildi

Yakın Doğu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi ve Öğrenci İşleri Koordinatörü Yrd. Doç Dr. Özdem Nurluöz ve Araştırma görevlisi Samin Esmaielzadeh tarafından ,İtalyanın Milano şehrinde gerçekleştirilen III.İnternational Conference On İnterdisiplinary Research In Education.(İCOİNE) Kongresin'de temsil edildi.

Yayın Tarihi: 12/12/14 11:45
okuma süresi: 1 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi Hemşirelik bölümü Milano'da temsil edildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yrd. Doç Dr. Özdem Nurluöz ''Üniversite öğrencilerinin Yalnızlık, Benlik Saygısı ve Sosyal Kaygı Düzeylerinin İncelenmesi; KKTC Yakın Doğu Üniversitesinde Bir Uygulama'' konulu araştırmasını Video sunum olarak gerçekleştirdi.

Kongrede ayrıca Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Araştırma görevlisi Samin Esmaielzadeh ise, "Hemşirelik Öğrencilerinin Liderlik Davranışları İle İlgili Algı Düzeylerinin Belirlenmesi" konulu Yüksek Lisans tezini Video sunum olarak gerçekleştirdi.

İtalyanın Milano şehrinde gerçekleştirilen III. İnternational Conference On İnterdisiplinary Research In Education.(İCOİNE) Kongresin'de gerçekleştirilen her iki video sunumda büyük beğeni topladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.