SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık ve Kondisyon Merkezinde TRX kursları başladı

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık ve Kondisyon Merkezinde TRX kursları başladı

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık ve Kondisyon Merkezi'nde Personal Training ve grup egzersizlerinde gelinen son nokta olan TRX Suspension Training kursları kurulan özel stüdyoda spor severlerin beğenisine sunuldu.

Yayın Tarihi: 07/01/15 09:32
okuma süresi: 2 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık ve Kondisyon Merkezinde TRX kursları başladı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler DairesiMüdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, YDÜ Sağlık ve Kondisyon Merkezi Müdürü Dr. Deniz Erdağ hayatın her anında, hayal edebileceğiniz her yerde ve her koşulda spor yapabilmenize olanak tanıyan TRX sisteminin, klasik egzersiz rutinlerinden sıkılan kişiler için ideal bir antrenman yöntemi olduğunu ifade etti.

TRX Training Sistemi İle 45 Dakikada 750 Kalori

Eğitmenler Eren Çeto ve Sibel Çınar ilk kez Amerikan donanmasında ortaya çıkan ve daha sonra "Fitness Anywhere" tarafından geliştirilerek Amerika'dan tüm dünyaya yayılan TRX Training Sisteminin; kişinin kendi vücut ağırlığıyla yerçekimine karşı çalışma metoduna dayandığını 45 dakikalık antrenman sonunda yaklaşık 750 kalorilik bir enerjinin harcanabileceğini belirttiler.

Fitnes sektöründe yeni bir çığır açan sistemin; en üst performans seviyesine ulaşmak isteyen profesyonel sporculardan formunu korumak için spor salonlarına giden herkes tarafından rahatlıkla kullanılabileceğini ifade eden Dr. Deniz Erdağ tüm halkımızı TRX, indoor cycling, zumba, kangoo jumps, total body workout, pilates, functional balance training, çocuk fitnes ve çocuk zumba etkinliklerinden yararlandırmak için Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık ve Kondisyon Merkezine davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.