SAĞLIK
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Hastanesi'nde Saç Ekimi uygulaması başladı

YDÜ Hastanesi'nde Saç Ekimi uygulaması başladı

Saç ekimi son yıllarda tüm dünyada erkekler arasında popüler bir estetik uygulama haline geldi. "Erkeğin makyajı saçıdır" sözü erkeklerin saçlarına verdiği önemi göstermekte. Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin yeni açılan Near Estetica Merkezi ile Kıbrıs'ta da sağlıklı saç ekimi uygulamalarına başlandı.

Yayın Tarihi: 28/01/15 16:31
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Hastanesi'nde Saç Ekimi uygulaması başladı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa(Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğünün Near Estetica Merkezi'nden aldığı bilgilere göre, İşlemin tekniğinin gelişmesi ve hasta açısından konforlu bir hale gelmesi ile giderek yaygınlaşan saç ekimi tıbbi bir uygulama olduğundan mutlaka hastane ortamında yapılmalıdır denildi. Bu uygulama tecrübeli bir hekim tarafından gerçekleştirilmelidir. İşlem öncesinde kişiler genel sağlık anlamında mini bir check-up işlemine tabi tutulur. Bu standartlar hem işlemin başarısının hem de işlem yapılan kişinin sağlığının garantisidir.

Sağlıklı saç ekimi şimdi Kıbrıs'ta

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin tüm standartlara uygun Saç Ekimi uygulaması 24 Ocak'ta hizmete girmiştir. NearEstetica Merkezi`nde kişilerin sadece saç sağlığı değil, genel sağlığının da işlemden önce ve işlem boyunca gözetildiği Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde saç ekimi için tüm gereklilikler hassasiyetle yerine getirilerek Kıbrıs halkına hijyenik ve kaliteli hizmet sunulmakta.

1 yılda saçlar tamamlanıyor

Teknolojik olanakları takip ederek bünyesine dahil eden Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde saç ekimi son teknoloji FUE yöntemi ile gerçekleştirilmekte. Saç kökleri ense veya vücuttan 0.7-0.8 mm çaplı özel iğneler yardımı ile 1'li, 2'li 3'lü ve 4'lü kökler halinde alınıp, saç açıklığı olan bölgelere açılan kanallara tek tek ekilmesi suretiyle saç ekim işlemi uygulanmakta.

FUE saç ekim yöntemiyle ekilen saçların birçoğu 2-6 hafta arasında şok dökülmeye uğrayıp, 4-8 ay sonra çıkmaya başlamakta. 1 yılda yaklaşık sayısal sonuç tamamlanıp, kalite değişimi 2 yıla kadar devam etmekte, çıkan saçlar tekrar dökülmemektedir.

FUE'nin birçok avantajı var

FUE yöntemi ile yapılan saç ekimlerinde ekilecek yerler kesilmediğinden iz kalmamakta. Alım bölgesinde ağrı olmamakta, ensede şişlik oluşmamakta. İşlemden sonra ilaç gerektirmeyen uygulamada bir defada çok sayıda saç kökü ekilebilmektedir. FUE yöntemi saç dipleri doğal bir yapıda olmasına, saçın taranabilmesine, yıkanabilmesine ve saça fön çekilebilmesine imkan tanır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.