SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Digiturk üyelerine Kolan British Hospital'da indirimli sağlık hizmetleri

Digiturk üyelerine Kolan British Hospital’da indirimli sağlık hizmetleri

Digiturk'ün Kıbrıs'taki distribütörü Digitech İletişim Ltd. ile sağlık sektöründe çağdaş ve profesyonel sağlık hizmeti vermeyi kendine prensip edinmiş Kolan British Hospital, kurumsal iş birliği protokolü imzalandı.

Yayın Tarihi: 29/01/15 14:13
okuma süresi: 2 dak.
Digiturk üyelerine Kolan British Hospital’da indirimli sağlık hizmetleri
A- A A+

Protokol gereği Kıbrıs'daki Digiturk üyeleri ve birinci derece yakınları Kolan British Hospital sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecekler.

Kolan Hospital Group 1995 yılında başladığı sağlık hizmetlerine 20 yıllık bir tecrübe ile günümüze taşımıştır. İstanbul'da 10 Hastane ile sağlık alanında öncü gruplardan olan KOLAN HOSPİTAL GROUP , Lefkoşa'da faaliyet gösterdiği hastanesiyle her geçen gün yeni imkanlar sunmaktadır. Tam donanımlı 3 Ameliyathane , Kroner (kalp) yoğun bakım, Genel yoğun bakım Pediatrik(çocuk) yoğun bakım ve 56 yataklı servis kapasitesi ile hizmet vermektedir.
Kolan British Hospital Başhekimi Op. Dr. Harun Gülmez "Kolan British Hospital olarak herkese dünya standartlarında sağlık hizmeti sunma hedefiyle hizmetlerimize devam ediyoruz. Sağlıkta tercih edilen bir marka olmaktan onur duymaktayız ve bunun bilinciyle, her geçen gün daha iyi hizmetler ve imkanlar sunabilmek adına gelişmekteyiz. Bu sürecin Digiturk üyelerine faydalı olmasını temenni ederim" diye konuştu.


Digitech İletişim Ltd. Genel koordinatörü Hasan Çerkez "Üyelerimizin her alanda daha iyi hizmet alması için çalışmalar yapıyoruz. Daha sağlıklı bir gelecek için Kolan British Hospital ile ortaklaşa güzel bir adım attık. Kıbrıs'taki Digiturk üyelerimiz ve birinci dereceden yakınları Kolan British Hospital tarafından sunulacak sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecekler. Sağlık alanındaki imkanlar ve indirimlerden sadece Kıbrıs'ta değil Türkiye'deki Kolan Grup'a ait diğer hastanelerde de yararlanılabileceğinin altını çizmek istiyorum. İmzalamış olduğumuz protokolün üyelerimize ve Kolan hastanesi ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Digiturk üyeleri www.digiturkkibris.com web sitesinden daha detaylı bilgiye ulaşabileceklerdir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.