SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Hastanesi anne eğitimlerine devam ediyor

YDÜ Hastanesi anne eğitimlerine devam ediyor

Sağlık alanında halkı bilinçlendirmeyi misyon edinen Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. Eğitimlerin bir sonraki adımı "Çocuk Beslenmesinde Doğru Adımlar Semineri" olacak.

Yayın Tarihi: 06/03/15 10:43
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Hastanesi anne eğitimlerine devam ediyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Annelerin çocuk bakımı konusunda bilinçlenmesine oldukça önem veren Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi bu doğrultuda önümüzdeki günlerde yeni bir seminere imza atacak. Seminer sosyal medyada geniş takipçi kitlesine sahip olan, "SocialMom" bloğunun yazarı Sosyolog ve Psikolog Çağla Düvenci Sönmez tarafından gerçekleştirilecek. Anneler tarafından yoğun ilgi görmesi beklenen seminer 7 Mart Cumartesi gerçekleşecek.

0-3 yaş bebeklerin annelerini ve hamileleri hedefleyen seminerde Sönmez; ek gıdaya geçiş süreci, yemeyi reddeden ya da kaşığa direnç gösteren bebeklere karşı nasıl davranılması gerektiği ve bebeklerin gün içinde alması gereken değerler hakkında bilgi verecek. Seminerde paketli gıdaların tüketilmesi, süt ya da devam sütünün tercih edilmesi gibi konular hakkında da bilgi verilecek.

Bebeklerin gelişim sürecinde son derece önem taşıyan beslenmenin konuşulacağı seminere, bilgi almak isteyen herkes katılabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.