SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Gülle Ankara'ya gidiyor; böbrek nakli uygulamalarına ilişkin protokol imzalanacak

Gülle Ankara'ya gidiyor; böbrek nakli uygulamalarına ilişkin protokol imzalanacak

Ankara'da, TC Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ile görüşecek olan Gülle, ülkede yakın zamanda Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliğiyle başlayacak olan böbrek nakli uygulamalarına ilişkin protokole de imza atacak.

Yayın Tarihi: 23/03/15 17:29
okuma süresi: 2 dak.
Gülle Ankara'ya gidiyor; böbrek nakli uygulamalarına ilişkin protokol imzalanacak
A- A A+

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Türkiye Cumhuriyeti (TC) Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun davetlisi olarak Çarşamba sabahı saat 06:30'da Ankara'ya gidiyor.

Sağlık alanındaki işbirliğine ilişkin konular ele alınacak…

Bakanlık Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, Bakan Gülle, TC Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ile 25 Mart 2015 Çarşamba günü saat 14:00'te TC Sağlık Bakanlığı'nda görüşecek.

Görüşmede, iki ülkenin sağlık alanındaki işbirliğine ilişkin konular ele alınacak.

Gülle, Müezzinoğlu'nu Onkoloji Merkezi'nin açılış törenine davet edecek…

Ayrıca Bakan Gülle, Müezzinoğlu'nu Temmuz ayında inşaatı tamamlanacak olan Onkoloji Merkezi'nin açılış törenine de davet edecek.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesiyle Protokol…

Sağlık Bakan Ahmet Gülle ayrıca, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliğiyle kısa bir süre sonra Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde başlatılacak olan böbrek nakli uygulamalarına ilişkin protokole de imza koyacak.

İşbirliği protokolü, 26 Mart 2015 Perşembe günü, Hacettepe Üniversitesi'nde imzalanacak.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesiyle de görüşecek…

Ankara ziyaret programı kapsamında, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ile de bir görüşme yapacak.

Ankara ziyaretinde, Bakanlık Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert'in eşlik edeceği belirtilen Gülle'nin, 27 Mart 2015 Cuma akşamı ülkeye döneceği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.