SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Yakın Sağlık Söyleşileri başlıyor - "Otizmle Yaşamak"

Yakın Sağlık Söyleşileri başlıyor - “Otizmle Yaşamak"

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, halkı sağlık konusunda bilinçlendirmek adına yaptığı çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Yakın Sağlık Söyleşileri kapsamında çalışmalarına yenisini ekliyor.

Yayın Tarihi: 18/04/15 10:02
okuma süresi: 2 dak.
Yakın Sağlık Söyleşileri başlıyor - “Otizmle Yaşamak"
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İlki "Otizmle Yaşamak" başlığı altında düzenlenecek seminer, Prof. Dr. Nahit Motavallı Mukaddes tarafından gerçekleştirecek.

Uzman Konuşmacı Katılımcıları Aydınlatacak

Hem çocuk-ergen, hem de erişkin psikiyatrisi uzmanı olan Prof. Dr. Mukaddes 1994-2013 yılları arasında İstanbul Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapmıştır. Otizm konusunda birçok çalışması olan Mukaddes, çocuklarda dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu, asperger bozukluğu bipolar bozukluk, depresif bozukluk, kaygı bozuklukları, tik bozuklukları ve obsesif kompulsif bozukluk gibi önemli psikiyatrik alanlarla da ilgilenmektedir. Prof. Dr. Nahit Motavallı Mukaddes, seminerde yaşamın ilk yıllarında ortaya çıkan, karmaşık bir nörogelişimsel hastalık olan otistik spektrum bozuklukları hakkında katılımcıları aydınlatacak.

Otizmle ilgili bilgilerin verileceği seminer, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi 101 numaralı amfide 20 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 10:00'da ücretsiz gerçekleştirilecek. Seminerle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen katılımcılar, 444 0 535 numaralı telefondan bilgi alabilmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.