SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Hayvan Hastanesi ambulansı hizmet vermeye başladı

YDÜ Hayvan Hastanesi ambulansı hizmet vermeye başladı

Yakın Doğu Üniversitesi Hayvan Hastanesi ambulansı hizmet vermeye başladı.

Yayın Tarihi: 19/04/15 10:09
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Hayvan Hastanesi ambulansı hizmet vermeye başladı
A- A A+

Ada'nın ilk ve tek hayvan hastanesi olarak hizmet veren Yakın Doğu Üniversitesi Hayvan Hastanesi önemli bir hizmeti daha hayvanseverlerin kullanımına sundu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'ne açıklamalarda bulunan YDÜ Hayvan Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene ambulans hizmetinin başladığı müjdesini verdi.

Ambulans Servisi...

Hayvan sağlığı için önemli ve eksik kalan bir hizmet olan ambulans servisi adada ilk kez hastanemiz tarafından hayvanseverlere sunulmaya başlandı. Bu kapsamda hizmet verecek ambulans acil vakaların alınıp hastaneye getirilmesinin yanısıra, rutin kontroller ve tedaviler için de ev-hastane arası hizmetleri sunuyor.

Sokak Hayvanları Yararına Da Kullanılacak...

Başhekim Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene, ambulansın ayrıca sokaktaki hayvanlar yararına da kullanılacağını belirtti. Ambulansın, sokaktaki yaralı hayvanların taşınmasında, hayvanseverlerin gerekli sorumlulukları alması durmunda ücretsiz hizmet vereceğini belirten Ergene, bu önemli hizmetin tüm ülkemiz adına hayırlı olmasını diledi.

İletişim...

Ergene, Hayvan Hastanesinin çalışma saatlerinin Pazartesi – Cumartesi 09:30 – 18:00 saatleri arasında olduğunu belirterek her türlü soru ve görüşleriniz için ve de bilgi alabilmek için mesai saatleri içerisinde 0392 675 10 00 / 3145-3150 dahili numaralarından ulaşılabileceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.