SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ'de hemşirelik haftası etkinliklerle kutlandı

UKܒde hemşirelik haftası etkinliklerle kutlandı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)'nde Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından "Hemşirelik Haftası" etkinlikleri düzenlendi.

Yayın Tarihi: 14/05/15 15:03
okuma süresi: 2 dak.
UKܒde hemşirelik haftası etkinliklerle kutlandı
A- A A+

UKÜ Öğrenci Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikler gün boyu sürdü. Başta Sağlık Bilimler Fakültesi öğrencileri olmak üzere diğer öğrenciler de etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.

Hemşirelik Haftası kapsamında UKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri isteyen öğrencilerin kan basıncını kontrol etti, boy ve kilo ölçümü yaparak beden endeksini hesapladı. Sağlıklı beslenme, birey ve çevre hijyeni, güvenli cinsellik, aktivite – egzersiz gibi konularda açıklamalar yapan görevli öğrenciler herkese bilgilendirme amaçlı broşür dağıttı.

Öğrenci Merkezi'nde gerçekleştirilen Hemşirelik Haftası etkinliklerinde ayrıca pasta kesildi ve tüm katılanlara ikram edildi. Müzik dinletisinde ise hemşire adayları ve diğer öğrenciler şarkı söyleyip dans etme imkânı buldu. Oldukça keyifli geçen etkinlikte öğrenciler uzun süre eğlendi.

Düzenlenen Hemşirelik Haftası organizasyonuna katkıda bulunan Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü öğrencisi ve Sağlık Kulübü başkanı Eyüp Yıldırım UKÜ Haber Ajansı'na duygu ve düşüncelerini aktardı. Yıldırım, "Yeni bir bölüm olmamıza rağmen çok kısa sürede bir bütün haline geldik ve etkinlikleri başarılı bir şekilde organize etmeye başladık. Hemşire adaylarımız kurulan farklı stantlarda ilginç sağlık konuları üzerine çok başarılı performanslar sergiledi. Bu etkinlik bizim için unutulmaz bir anı olarak kalacak."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.