SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Radrasyon Onkolojisi Servisine 2 Radyografer daha istihdam edilecek

Radrasyon Onkolojisi Servisine 2 Radyografer daha istihdam edilecek

Sağlık Bakanlığı'nın davetlisi olarak KKTC'ye gelen Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı heyetle, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nin işbirliğine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Tıbbi Onkoloji ve Radyoterapi hizmetlerinin geliştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 29/05/15 17:37
okuma süresi: 1 dak.
Radrasyon Onkolojisi Servisine 2 Radyografer daha istihdam edilecek
A- A A+

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, kısa bir süre sonra inşaatı tamamlanıp hizmete girecek olan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ndeki Onkoloji Merkezi'nin personel gereksinimine yönelik sürdürülen çalışmalar devam ediyor.

Onkoloji konusunda Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nden sağlanacak desteğin yanı sıra, Radyasyon Onkolojisi Servisi'nde istihdam edilmek üzere 2 Radyografer alınması için başlatılan çalışmanın olumlu sonuç verdiği kaydedilerek, bahse konu istihdamlara yönelik Kamu Hizmeti Komisyonu'na gerekli bildirimin yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Onkoloji Merkezi'nde görev yapacak onkoloji hemşirelerinin eğitimlerine yönelik de bir planlamanın yapıldığıda ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.