SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Toplu sünnet gerçekleştirilecek

Toplu sünnet gerçekleştirilecek

Sağlık Bakanlığı, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğiyle devlet hastanelerinde, dar gelirli ve yoksul ailelerin çocuklarına yönelik, Temmuz ve Ağustos aylarında, toplu sünnet gerçekleştirileceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 06/07/15 12:31
okuma süresi: 1 dak.
Toplu sünnet gerçekleştirilecek
A- A A+

Bakanlık Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, geleneksel toplu sünnet etkinlikleri, Sağlık Bakanlığıyla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğinde, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, Gazimağusa Devlet Hastanesi, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi ve Cengiz Topel Hastanesi'nde yapılacak.

Sosyal Hizmetler Dairesine müracaat edilmeli…

Açıklamada, ekonomik yönden ihtiyaçlı olan ailelerin, çocuklarının sünnet ettirilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının bölgelerdeki Sosyal Hizmetler Dairelerine müracaat edip kaydolmaları gerektiği de belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.