SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Gülle: "Lefke bölgesinin ciddi bir sağlık turizmi potansiyeli var"

Gülle: "Lefke bölgesinin ciddi bir sağlık turizmi potansiyeli var"

Sağlık Bakan Gülle, Cengiz Topel Hastanesi'nin her zaman güçlü ve etkin biçimde var olacağını ve hastanenin gerek kadro, gerekse altyapısının güçlendirilmesi için başlatılan çalışmaların devam edeceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 14/07/15 13:33
okuma süresi: 2 dak.
Gülle: "Lefke bölgesinin ciddi bir sağlık turizmi potansiyeli var"
A- A A+

Bakanlık Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre Bakan Gülle, yaklaşan bayram nedeniyle hastane ve sağlık kurumlarına yönelik başlattığı ziyaretler çerçevesinde bugün de, Yeşilyurt Cengiz Topel Hastanesi'ndeydi.

Hastaların ve sağlık personelinin yaklaşan bayramını kutlayan Bakan Gülle, hastanede sunulan hizmetler hakkında Başhekim Dr. Hasan Garabli'den bilgi aldı.

Bakan Gülle, ziyaretler esnasında, hem hastalar ve personelin bayramını kutlama fırsatı bulduklarını, hem de yürütülen hizmetlerde var olan sıkıntıları yerinde görme fırsatı bulduklarına değinerek, söz konusu ziyaretlerin bu anlamda çok faydalı olduğuna inanç belirtti.

Lefke bölgesinin ciddi bir sağlık turizmi potansiyeli var…

Gülle, bir süre önce LAÜ işbirliğiyle yapılan Sağlık Çalıştayı'nda, Lefke bölgesinin ciddi bir sağlık turizmi potansiyeli bulunduğunun ve dolayısıyla bölgede sağlık altyapısının geliştirilmesi gerektiğinin ortaya konduğunu anımsatarak, bölgenin iyi bir sağlık turizmine yönelmesi ve temiz doğası ve çevre düzenlemeleriyle anılması için master plan çalışmalarını yapılacağını belirtti

Hastanenin altyapısı güçlendiriliyor…

Cengiz Topel Hastanesi'nin altyapısını güçlendirmek için çalışmalar başlattıklarına işaret eden Gülle, bu hastanenin her zaman güçlü ve etkin biçimde var olacağını ve bunun için gerekli çalışmaların başlatıldığını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.