SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Amaç farkındalık yaratmak

Amaç farkındalık yaratmak

LAÜ kanser hastaları yararına yardım amaçlı kermes düzenledi.

Yayın Tarihi: 27/07/15 15:25
okuma süresi: 2 dak.
Amaç farkındalık yaratmak
A- A A+

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Anıl Görkem Sayılır tarafından yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında KKTC Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına kermes düzenlediler.

Farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen kermeste öğrenciler, hazırlamış oldukları tatlı-tuzlu yiyeceklerin yanı sıra, kendi kültürlerine ait yapmış oldukları ürünleri de standlarda satışa sundular.

"Öğrencilerin duyarlı davranışı beni duygulandırdı"

KKTC Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ve dernek yöneticilerinin de katıldığı kermeste konuşan Kocaismail "Gençlerin duyarlıkla başlatmış oldukları bu kermesi görmek, gerçekten beni duygulandırdı" dedi. Düzenlenen kermesin farkındalık yaratmak açısından çok önemli olduğunu söyleyen Kocaismail, dünyanın büyük sağlık sorunları arasında yer alan kansere dikkat çekmek ve kansersiz bir ortamın yaratılmasını sağlamak açısından bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Kocaismail son olarak, öğrencilerin kanser hastaları yararına düzenledikleri etkinliklerin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, organizasyonda katkısı olan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinlik sonunda kermese katkı sunan öğrencilere, Kocaismail tarafından onur belgesi verilirken Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Serin'e de plaket takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.