SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Ersin Eminoğlu ve Cemil Osmankan yaşam umudu oldular!

Ersin Eminoğlu ve Cemil Osmankan yaşam umudu oldular!

Kemal Saraçoğlu Vakfı donör arşivine geçmiş yıllarda kan vererek kayıt yaptıran Ersin Eminoğlu ve Cemil Osmankan Almanya'da bulunan iki hastaya yaşam umudu oldular.

Yayın Tarihi: 21/08/15 10:32
okuma süresi: 1 dak.
Ersin Eminoğlu ve Cemil Osmankan yaşam umudu oldular!
A- A A+

Bir tanesi iki yaşındaki kız çocuğu, bir tanesi de yetişkin bir erkeğe ikinci bir yaşam umudu olan donörler Ersin Eminoğlu ve Cemil Osmankan, 19 Ağustos tarihinde kök hücre bağışında bulunarak örnek davranışta bulundular.

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı kurulduğu günden bu yana yürüttüğü gönüllü donör bağış kampanyalarıyla yaklaşık 24000 kişiden ücretsiz olarak kan almıştır ve alınan bu kanlardan 46 kişi kök hücre bağışında bulunmuştur.

Kök hücre bağışı 4 saat süren kan alımına benzer bir işlemdir. Kök hücreler özel bir cihaz yardımı ile ayrıştırılır. Uzun süredir uygulanmakta olan bu yöntemin verici için hiçbir tehlike taşımadığı kanıtlanmıştır.

Siz de Kemal Saraçoğlu Vakfı'nı ziyaret edip, bir tüp kan vererek yaşam umudu olabilirsiniz.

Kanseri yaşamadan sorumluluk hissedebilmek erdemdir…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.