SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü kutlanacak

8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü kutlanacak

8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü, Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Birliği ve Özel Ankara Güven Hastanesi işbirliğinde düzenlenecek panelle kutlanacak.

Yayın Tarihi: 03/09/15 13:37
okuma süresi: 1 dak.
8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü kutlanacak
A- A A+

"Onkolojide Fizyoterapi Yaklaşımları" konulu panel, 8 Eylül Salı günü Lefkoşa Merit Otel'de yapılacak. Saat 09.00'da, açılış konuşmaları ve müzik dinletisiyle başlayacak etkinlikte daha sonra uzmanlar sunumlarını yapacak.

Bu çerçevede; Güven Hastanesi Onkoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr. Deniz Yamaç "Onkolojide Komplikasyonlar ve Lenf Ödemin Önemi", Abant İzzet Baysal Üniversitesi FTR Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr. Yeşim Bakar "Fizyoterapide Lenf Ödem Uygulamaları ve Önemi" konusunda, Güven Hastanesi Fizyoterapi Birim Koordinatörü Prof. Dr. Gül Baltacı "Kanserli Hastada Fiziksel Aktivite ve Egzersiz" ve "Rehabilitasyonda Yeni Yaklaşım; Lokomat Eğitimi" konularında, Güven Hastanesi Fizyoterapi Birim Sorumlusu Fzt. Gülin Bağırsakçı ise "Palyatif Dönemde Fizyoterapi" konusunda sunum yapacaklar.

Konuşmacılar etkinlikte, alanlarıyla ilgili soruları da yanıtlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.