SAĞLIK
okuma süresi: 3 dak.

Savaşan: "Hepimize düşen hastalarımızı ziyaret etmektir"

Savaşan: "Hepimize düşen hastalarımızı ziyaret etmektir"

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Kurucu Başkanı Ahmet Savaşan Bayram nedeniyle ülkemizde bulunan turist hastaları ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 23/09/15 14:53
okuma süresi: 3 dak.
Savaşan: "Hepimize düşen hastalarımızı ziyaret etmektir"
A- A A+

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre; Kurban Bayramı nedeniyle Sağlık Turizmi Konseyi yetkililerinin ülkemizde bulunan turist hastaları ziyaret ettiği belirtildi.

Savaşan; Şifa ile sevdiklerinize kavuşmanızı dileriz…
Ziyarette, bayramların insanları birbirine yaklaştıran, kaynaştıran, yüreklerde sevgiye ve saygıya dayalı, samimi dostlukların gelişmesine, güçlenmesine vesile olan önemli ve değerli günler olduğunu vurgulayan Ahmet Savaşan, sağlık hizmeti almak için Kuzey Kıbrıs'da bulunan turist hastalar ile ülkemiz açısından büyük anlama sahip Kurban Bayramı münasebeti ile birarada gelmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Bayramı turist hastalar ile birlikte, doktorlar ve sağlık çalışanları ile birarada kutlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Savaşan, "en kısa sürede şifa ile ülkenize ve sevdiklerinize kavuşmanızı temenni ederim" diye konuştu.

Kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürelim…

Bayram günlerinin kırılan kalpleri onarmak için önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Savaşan, böylesi günlerde hepimize düşen hastalarımızı ziyaret ederek sevindirmek, öksüz ve yetimleri, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerini de mutlu etmektir" diye konuştu. Savaşan konuşmasında son olarak hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesi temennisinde bulunarak, Mübarek Kurban Bayramı'nın milletimize ve ülkemize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diledi.

Hastalar mutluluklarını dile getirdi…

Hastaların da, Kuzey Kıbrıs'da gördükleri misafirperverlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiklerine yer verilen açıklamada, yüksek kalitedeki sağlık hizmetleri yanısıra doktor ve sağlık çalışanlarının yakın ilgilerinden memnun olduklarını ifade ettikleri belirtildi. Hastalar son olarak yaptıkları ziyaretlerden ötürü Savaşan başkanlığındaki konsey yöneticilerine teşekkür ettikleri belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.