SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Sağlıkta örgütlü 5 sendika yarın eylem yapacak

Sağlıkta örgütlü 5 sendika yarın eylem yapacak

Sağlıkta örgütlü 5 sendika, ek mesailerin ödenmemesini protesto amacıyla yarın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi önünde eylem yapacak.

Yayın Tarihi: 01/02/16 09:07
okuma süresi: 1 dak.
Sağlıkta örgütlü 5 sendika yarın eylem yapacak
A- A A+

Kamu-İş, Kamu-Sen, KTAMS, Tıp-İş ile Hemşire ve Ebeler Sendikası'nın katılacağı eylem kapsamında basın açıklaması saat 10.00'da yapılacak.

İlgili sendikaların konuyla ilgili açıklamasında, sağlıktaki personel eksikliğine rağmen özveriyle görev yapan sağlık çalışanları üzerinden tasarruf yapılmaya çalışıldığı ve zorunlu olarak ek mesai yaptırılan sağlık çalışanlarının üç aylık ek mesai karşılıklarının ödenmediği belirtilmişti.

Açıklamada, yasalara göre ek mesailerin en geç bir ay içinde ödenmesi gerektiği hatırlatıldı ve hükümetin yasaları çiğneyerek suç işlediği savunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.