SAĞLIK
okuma süresi: 3 dak.

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi; bayramda turist hastaları unutmadı...

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi; bayramda turist hastaları unutmadı...

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Kurucu Başkanı Ahmet Savaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ülkemizde bulunan turist hastaları ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 04/07/16 13:00
okuma süresi: 3 dak.
Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi; bayramda turist hastaları unutmadı...
A- A A+

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre; Başkan Ahmet Savaşan'ın Ramazan Bayramı nedeniyle çocuk sahibi olmak için Amerika'dan ülkemize gelen çift ile diğer hastaları ziyaret ettiği belirtildi.

SAVAŞAN: "DAHA GÜZEL GÜNLERE ULAŞACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM…"

Savaşan'ın ziyarette yaptığı konuşmada, bayramların, insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı günler olduğunu ifade ettiği belirtilerek, "Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız ve hayatımızı sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü temeli üzerine inşa ettiğimiz sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum" dediği kaydedildi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ…

Sağlık hizmeti almak için Kuzey Kıbrıs'da bulunan turist hastalar ile bayram arifesinde birarada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Savaşan "görevimiz sizleri en iyi sağlık hizmetlerinden yararlandırırken, yalnız olmadığınızı da hissettirmektir. Ülkemizde bulunduğunuz sürece doktorlarımız, hemşirelerimiz ve bütün sağlık çalışanlarımızla bizler her zaman yanınızda olacağız. En kısa sürede şifa ile ülkenize ve sevdiklerinize kavuşmanızı temenni ediyoruz" dedi.
ZİYARETÇİ BEKLEYEN İNSANLARIMIZI HATIRLAMALIYIZ…

Ziyarette, hasta yatağında ziyaretçi bekleyen insanların hatırlanmasının, öksüz ve yetimlerin, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesine ve ümitlerinin yeşermesine vesile olunmasının önemine işaret eden Ahmet Savaşan, hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini temenni etti. Savaşan, Ramazan Bayramı'nın İslam alemine, Türk Milletine ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini de diledi.

TURİST HASTALAR MUTLU…

Açıklamada son olarak hastaların, Kuzey Kıbrıs'da gördükleri misafirperverlik, aldıkları sağlık hizmetleri yanısıra doktor ve sağlık çalışanlarının yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdikleri ve bu özel günde kendilerini yalınız bırakmayan konsey yöneticilerine teşekkür ettikleri belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.