SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

Tabipler Odası Başkanlığına Mustafa Taşçıoğlu seçildi

Tabipler Odası Başkanlığına Mustafa Taşçıoğlu seçildi

Kıbrıs Türk Tabipleri Odası'nın (KTTO) 7. Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nda Oda Başkanlığına Mustafa Taşçıoğlu seçildi.

Yayın Tarihi: 25/09/16 09:45
okuma süresi: 1 dak.
Tabipler Odası Başkanlığına Mustafa Taşçıoğlu seçildi
A- A A+

KTTO'dan yapılan açıklamaya göre, Gelen Kurul toplantısı dün Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Filiz Besim, Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası Başkanı Sıla Usar ve Serbest Çalışan Hekimler Birliği Başkanı Remzi Gardiyanoğlu'nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

190 hekimin katıldığı toplantıda, başkanlık için Cemal Mert ile Mustafa Taşçıoğlu aday oldu. Toplantıda Başkanla birlikte Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeliklerinin seçimi de yapıldı.

Buna göre Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu : Dilek Yazman, Nesil Bayraktar, Ayşe Zeki, Ergün Ökçün, Mehmet Özlüses, Sumru T. Akçaba. Yedek üyeler Raif Hızal, Saltuk Aytaçoğlu, İlker İpekdal, Tunis Özdoğanoğlu.

Denetleme Kurulu : Raif Çağlar, Selçuk Çağsın, Faika Deniz. Yedek üye İdris Deniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.