SAĞLIK
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık Bakanlığı, 24 saat şikayet kabulüne başladı

Sağlık Bakanlığı, 24 saat şikayet kabulüne başladı

Sağlık Bakanlığı, ülkede verilen sağlık hizmetinin kalitesini artırmak için yeni bir hizmet başlattı. Vatandaşlar artık <a href="http://www.saglikbakanligi.com" target="_blank">www.saglikbakanligi.com</a> sitesinden şikayet ve önerilerini yazılı olarak bakanlığa iletebilecek.

Yayın Tarihi: 29/09/16 11:54
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık Bakanlığı, 24 saat şikayet kabulüne başladı
A- A A+
Sağlık Bakanlığı, ülkede verilen sağlık hizmetinin kalitesini artırmak için yeni bir hizmet başlattı. Vatandaşlar artık www.saglikbakanligi.com sitesinden şikayet ve önerilerini yazılı olarak bakanlığa iletebilecek.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, sağlık sisteminin yeniden inşaa edilmeye başladığını söyleyerek, vatandaşlardan gelecek olan şikayet ve öneriler ile daha iyi sağlık hizmeti verilebileceklerini belirtti

Sağlık Bakanlığı olarak 24 saat sağlık ile ilgili konularda şikayetlerin bakanlığa iletilebileceğini dile getiren Sucuoğlu, şikayetlerin özel bir komite tarafından değerlendirilip sonuçlandırılacağını vurguladı.

Şikayet ve öneride bulunan vatandaşların şikayetlerini gönül rahatlığı ile yapabileceğini de vurgulayan Sucuoğlu, kimsenin deşifre edilmeyeceğini, gelen şikayetlerin bakanlık tarafından gizlilik ilkesine uyularak işleme tabi tutulacağını söyledi.

Dipkarpaz'dan, Yeşilırmak'a kadar olan tüm bölgelerdeki hastane ve sağlık ocaklarında olumsuz bir durum yaşayan vatandaşların bakanlık ile temasa geçmesini isteyen Sucuoğlu, herkesin ilettiği konu ile ilgili bakanlığın geri dönüş yapacağını ve bilgi vereceğini belirtti.

Yapılacak olan şikayet ve önerilerde vatandaşın cep telefonu ve email adresini belirtmesinin gerekli olduğunu da söyleyen Sucuoğlu, vatandaşa daha iyi sağlık hizmeti verilebilmesi için işbirliğinin şart olduğunu vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.