SAĞLIK
okuma süresi: 1 dak.

KTDD'den doğru beslenme etkinliği

KTDD’den doğru beslenme etkinliği

Kıbrıs Türk Diyabet Derneği (KTDD), 14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında, "Önemli Bir İş; Doğru Beslenme" konulu eğitim etkinliği düzenliyor

Yayın Tarihi: 20/10/17 12:56
okuma süresi: 1 dak.
KTDD’den doğru beslenme etkinliği
A- A A+
Kıbrıs Türk Diyabet Derneği (KTDD), 14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında, "Önemli Bir İş; Doğru Beslenme" konulu eğitim etkinliği düzenliyor.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, 4 Kasım Cumartesi günü, Yakın Doğu Üniversitesi katkıları ile, YDÜ Büyük Kütüphane 4. Salon'da yer alacak etkinliğin açılışı saat 13.00'te gerçekleştirilecek. Konferanslar saat 14.30'da başlayacak.

Açılış konferansında Türkiye Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. M. Temel Yılmaz konuşacak. Daha sonra sırasıyla Uz. Dyt. Serpil Özsoy (MSc), Dr. Caner Arca (PhD) ve Uz. Dr. Hasan Sav (MD) sunumlarını yapacaklar.

Konferanslardan sonra "Uzmanına Danışalım; Sorularla Beslenme" etkinliğinde Uz. Dr. Umut Maraşuna (MD), Uz. Dyt. Serpil Özsoy (MSc) ve Yrd. Doç. Dr. Serap Soytaç İnançlı katılımcıların doğru beslenmeyle ilgili sorularını yanıtlayacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.