EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Yakın Doğu Koleji Derin Aktaşlı için kolları sıvadı

Yakın Doğu Koleji Derin Aktaşlı için kolları sıvadı

Yakın Doğu Koleji kuruluşundan itibaren akademik başarılarılarının yanı sıra gerçekleştirdiği yardım kermesleri ile de adını duyurmuş, gerek yurt içi gerekse yurt dışında doğal afete uğramış insanlara veya hastalığından dolayı yardıma muhtaç kişilere yardımı kendisine görev edinmiş bir eğitim kurumu olmanın gururunu yaşamaktadır.

Yayın Tarihi: 19/03/14 12:04
okuma süresi: 1 dak.
Yakın Doğu Koleji Derin Aktaşlı için kolları sıvadı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Koleji İngilizce Bölümü ve YDK Onur Kurulunun iş birliği ile tüm öğretmen ve öğrencilerin günlerece çalıştığı yardım kampanyası bu defa da 3,5 yaşındaki Lösemi hastası güzeller güzeli Derin Aktaşlı için hayata geçirildi.

YDK'da toplanan bağışlar, 17 Mart Pazartesi günü YDK Müdürü Işılay Arkan tarafından idareciler, onur kurulu öğretmen ve öğrencilerleriyle birlikte Derin Aktaşlı'nın amcası Umut Aktaşlı'ya teslim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.