EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Down Sendromu Günü'nde mesaj: +1 Farkla...

Down Sendromu Günü'nde mesaj: +1 Farkla...

21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'nde, engelli gençlerimiz gerçekleştirilen farkındalık yürüyüşünde, "Tıpkı sizin gibiyiz... +1 Farkla" mesajı verdiler.

Yayın Tarihi: 22/03/14 10:22
okuma süresi: 1 dak.
Down Sendromu Günü'nde mesaj: +1 Farkla...
A- A A+

Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Mağusa İrfan Nadir 18 Yaş üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, dün saat 10'da Zafer Anıtı önünde toplanarak Namık Kemal Meydanı'na yürüdüler.

21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'ne dikkat çekerek, farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen yürüyüşte, engelli gençler "Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz", "Tıpkı Sizin Gibiyiz +1 Farkla", "Hayata +1 Değer Katıyoruz", "I'm In Not Down" ve "Let Us In" yazılı pankartlar taşıyarak ve Down Sendromu'nun simgesi olarak renkli çoraplar giyerek, hem önemli mesajlar verdiler hem de Mağusa sokaklarına renk kattılar.

18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Havva Öztenay, 21 Mart'ın Dünya Down Sendromu Günü olduğunu hatırlatarak, farkındalık yaratmak amacıyla yürüyüş düzenlediklerini ve bu şekilde topluma bir mesaj vermek istediklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.