EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Erülkü Süpermarket'ten çocuklara ve eğitime büyük yatırım

Erülkü Süpermarket'ten çocuklara ve eğitime büyük yatırım

Kuzey Kıbrıs'ın en büyük supermarketlerinden olan, Erülkü Süpermarket, market sektöründe 40 yılı aşkın bir süredir hizmet vermektedirler.

Yayın Tarihi: 01/04/14 10:00
okuma süresi: 3 dak.
Erülkü Süpermarket'ten çocuklara ve eğitime büyük yatırım
A- A A+

Market sektöründe hizmet vermenin yanı sıra, birçok sosyal sorumluluk projesi ile de eğitime ve çocuklarımıza destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta, Değirmenlik'te bulunan Minareliköy Şht. Mehmet Eray İlkokulu

4 yaş sınıfları için yeni dersliklerin tüm finansmanı Erülkü Süpermarket tarafından karşılandı. Oktay-Ülgen Erülkü Derslikleri'nin temelleri 2013 yılının Mart ayında atılmış, 1 yıl gibi kısa bir sürede de eğitime kazandırıldı.

Açılışta konuşma yapan Şht. Mehmet Eray İlkokulu müdürü Müdürü Rağıp Öztüccar, çocuklarımıza yapılan yatırımın geleceğimize bir yatırım olduğunu vurgulayarak, mevcut ihtiyaçlarını kısa sürede karşılayan

Erülkü Süpermarket yetkililerine tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler adına teşekkür etti. Milli Eğitim Bakanı Sn. Mustafa Arabacıoğlu eğitimin, toplumun şekillenmesindeki önemi vurgulayarak, eğitimin toplumun geleceği için ışık olduğunun altını çizdi. Değirmenlik Belediye Başkanı, Erülkü Süpermarket'e teşekkür ederek, bu duyarlılığın, tüm kuruluşlara örnek olmasını temenni ettiklerini belirtti.

Erülkü Süpermarket yine, 2014 yılının Nisan ayından itibaren yeni bir sosyal sorumluluk projesi ile kazandıklarını anlamlı bir yatırıma dönüştürmeye devam ediyor. 'Yarınlara Umutla ve Güvenle Bakmak için' kampanyasıyla, KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı olan, Lefkoşa Çocuk Yuvası'nın ihtiyaçlarına katkıda bulunmayı hedefliyor. 1 Ağustos 2014 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında, Erülkü Süpermarket'ten satın alınan her Huggies, Molfix, Canbebe ve Evy Baby bebek bezinden elde edilen gelirin, %10'unu Lefkoşa Çocuk Yuvası'nın ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılması hedefleniyor.

Ülkemizde kazanıp, ülkemize yatırım yapmaktan büyük bir huzur duyduklarını belirten Erülkü Süpermarket yetkilileri, bu gibi katkıları, halkımız tarafından daha da kucaklayıcı olması için, bazen basın yoluyla duyurduklarını, bazen de duyuru yapmadan çok sayıda kurum ve kuruluşa çeşitli yardımlar yaptıklarını bildirdiler. Bu gibi yatırımlar yapmaya devam edeceklerini belirten Erülkü Süpermarket, ülkemizin çocuklarına ve eğitime destek vermekten büyük huzur duyduklarını dile getirdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.