EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Leymosunlular Leymosun'a gidiyor

Leymosunlular Leymosun'a gidiyor

Leymosun Kültür Vakfı'nı kurmak üzere biraraya gelen "Ben Leymosunluyum Komitesi", 13 Nisan Pazar günü yine bir etkinilik düzenliyor.

Yayın Tarihi: 05/04/14 10:53
okuma süresi: 2 dak.
Leymosunlular Leymosun'a gidiyor
A- A A+

Girne,Gazi Mağusa, Güzelyurt ve Lefkoşa'dan hareket edecek otobüslerle Leymosun'a gidilecek. Leymosun'un eski Türk bölgesinde yapılacak nostaljik geziden sonra, geçmişte birçok Leymosunlu'nun düğün törenlerinin yapıldığı ve müzikli gecelerin gerçekleştirildişi "Park Gazinosu"nda açık büfe yemek ve eğlence organizasyonu yapıldı.

Yemekten sonra saat 15.00'te, 19 Mayıs Lisesi'nin futbol sahasında Doğan-Ocak masterleri ile AEL masterleri arasında bir de futbol karşılaşması yapılacak. Karşılaşma iki futbol takımına emekleri geçen rahmetli Nafi Uğur ve Şinası Konuloğlu anısına gerçekleşecek.

Komiteden yapılan açıklamaya göre, dileyenler otobüsle dileyenler kendi arabaları ile gidip yemek veya maça katılabilecek. Ancak otobüs veya yemekten yararlanmak isteyenlerin en geç 7 Nisan Pazartesi akşamına kadar önceden belirtilen noktalardan otobüs ve yemek fişi tedarik edip kayıt yaptırmaları gerekiyor.

2012 yılının Haziran ayında Girne Boğazında büyük bir piknik düzenleyerek çalışmalarına başlayan Ben Leymosunluyum Komitesi, çalışmalarını Leymosun Kültür Vakfı olarak sürdürme kararı almıştı. Vakfın kuruluş çalışmalarını sürdüren ve kuruluş senedini hazırlayan Ben Leymosunluyum Komitesi, kurucular kurulu ve mütevelli heyetinin belirlenmesinin ardından 'Leymosun Kültür Vakfı'nın kurulduğunu resmen ilan edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.