EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Duyarlı İngilizler Kanser Araştırma Vakfı Yararına etkinlik düzenledi

Duyarlı İngilizler Kanser Araştırma Vakfı Yararına etkinlik düzenledi

Kanser Araştırma Vakfı (KAV) yararına başta Lapta olmak üzere Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan İngilizlerin katkılarıyla 25 Mayıs Pazar Lapta Wild Duck'ta muhteşem bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte KAV'a bağış toplamak ve kanser problemine dikkat çekmek amacıyla saçını kazıtacağını açıklayan İngiliz uyruklu Maria Chappel'i ismini açıklamayan duyarlı bir vatandaş bağış yaparak durdurdu.

Yayın Tarihi: 28/05/14 18:40
okuma süresi: 2 dak.
Duyarlı İngilizler Kanser Araştırma Vakfı Yararına etkinlik düzenledi
A- A A+

Etkinliğin açılışını yapan KAV mütevelli heyeti üyesi Ertan Akün, vakıf Başkanı Prof. Mustafa Camgöz'ün mesajını okumasının ardından yapılan toprak analizlerinde gelinen son durum hakkında KAV bursiyeri Beste Arslan ile birlikte bilgi verdi. Jamie-the Man In Black, Leanne, Steve, Ed, Keef, Col Colmen ve Johnny-Lee canlı performanslarıyla V.I.B.E.S dance ekibi, Tango Ada Kıbrıs, ve Friends Line Dancers eğlenceli dans gösterileriyle, çekilişler ve stantlarda yapılan satışlarla oldukça renkli bir gün yaşandı. Ersin Öztoycan yeni çıkan 'My Life ' adlı kitabını etkinlik boyunca imzaladı ve Cemaliye Sağlam ile birlikte kitaplarını KAV'a bağışlayarak etkinlikte satışı yapıldı. Alsancak Belediyesi ve Kızılay'ın da destek verdiği etkinlikte birçok kuruluş da piyango çekilişlerine hediyeler vererek katkıda bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kanser Araştırma Vakfı yetkilileri İngilizlerin kansere ve vakfa gösterdikleri duyarlılığın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Kıbrıslı Türk ve adada yaşayan İngilizlerin bir arada güzel bir gün geçirdiği etkinlikte ülkenin ortak problemi olan kansere birlikte dikkat çekildiğini ve ileride daha çok çalışmanın birlikte yürütüleceğini aktardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.