EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

2014 Yılı Başarılı Kadın Girişimcileri Ödül Töreni protokolü hazır

2014 Yılı Başarılı Kadın Girişimcileri Ödül Töreni protokolü hazır

2014 Yılı Başarılı Kadın Girişimcileri Ödül Töreni projesinin hayata geçirilmesi için İş Kadınları Derneği ile Telsim arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yayın Tarihi: 04/07/14 18:51
okuma süresi: 2 dak.
2014 Yılı Başarılı Kadın Girişimcileri Ödül Töreni protokolü hazır
A- A A+

Telsim'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 2014 yılının başarılı kadın girişimcilerinin ödüllendirileceği proje ile ilgili bilgi vermek amacıyla Telsim Genel Müdürlüğü'nde basın toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, İş Kadınları Derneği Başkanı Semral Erel, İş Kadınları Derneği Asbaşkanı Süha Bekir, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Şenay Ekingen ve Birgül Beyatlı katıldı.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas toplantıda yaptığı konuşmada, İş Kadınları Derneği ile bu yıl ikinci kez gerçekleştirecekleri ödül törenini bu sene de birlikte yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

"Vodafone olarak amacımız, teknolojik imkânlarımızı kullanarak hem kadınların bilgiye ulaşması, hem dünyayı takip edebilmesi, hem de kadınların önündeki engellerin kaldırılabilmesi için destek vermektir" diyen Karas, bu amaçla İş Kadınları Derneği ile işbirliklerinin artarak devam ettiğini söyledi.

Kısa bir süre önce hayata geçirdikleri Önce Kadın projesi gibi başka projelere de imza atmayı arzuladıklarını dile getiren Karas, "Daha güzel projelerle kadınlarımızın önünü açacağız, onların istihdamını, bilgisini ve eğitimini arttıracağız" dedi.

KATEGORİLER

2014 Yılı Başarılı Kadın Girişimcileri Ödül Töreni'nde Yılın Kadın Girişimcisi, Yılın Genç Kadın Girişimcisi, Yılın Bölgesinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi, Yılın Sosyal Kadın Girişimcisi, Vedia Barut Onur Ödülü ve Telsim Özel Ödülü kategorilerinde ödül verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.