EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

CTP Gençlik Örgütü, Özgür Filistin eylemine katıldı

CTP Gençlik Örgütü, Özgür Filistin eylemine katıldı

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü, Kıbrıs Barış Konseyi tarafından iki toplumlu etkinlik olarak organize edilen "Özgür Filistin" eylemine katıldı.

Yayın Tarihi: 22/07/14 17:42
okuma süresi: 1 dak.
CTP Gençlik Örgütü, Özgür Filistin eylemine katıldı
A- A A+

CTP-BG'den yapılan açıklamaya göre, Gazze'de süren İsrail şiddetini kınamak üzere düzenlenen eylem, dün Güney Kıbrıs'taki İsrail Büyükelçiliği önünde gerçekleştirildi.

KKTC'den Dev-İş, KTÖS, KTAMS ve KTOEÖS'ün de destek verdiği eylemde Kıbrıs Barış Konseyi tarafından basın açıklaması okundu.

CTP Gençlik Örgütü Genel Başkanı Ongun Talat konuya ilişkin yaptığı açıklamada, etkinliğe CTP Gençlik Örgütü'nün de kitlesel katılım göstererek konuya olan duyarlılığını ortaya koyduğunu belirtti.

Gazze'de kesinlikle karşı durulması gereken bir katliamın söz konusu olduğuna vurgu yapan Talat, yaşanan insanlık dramının sona ermesi için CTP Gençlik Örgütü olarak seslerini yükseltmeye devam edeceklerini ve kesinlikle yaşananlara kayıtsız kalmayacaklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.