EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Vatandaşlar denize akın etti

Vatandaşlar denize akın etti

Sıcaktan bunalan vatandaşlar, bayram tatilini plajlarda geçirmeyi tercih etti. Ramazan Bayramı'nın en sıcak günlere denk gelmesi nedeniyle soluğu denizlerde alan vatandaşlar yeşil ve mavinin buluştuğu ülkemizin en güzel yerleşim birimlerinden Lefke'ye akın etti.

Yayın Tarihi: 30/07/14 10:48
okuma süresi: 1 dak.
Vatandaşlar denize akın etti
A- A A+

Kıbrıs Postası - Pelin Dal/Fotoğraf: Ahmet İkidereli

Hafta sonuyla birleşen Ramazan Bayramı'nı iyi bir tatil fırsatı olarak değerlendiren vatandaş, soluğu plajlarda aldı. Sıcak ayların yoğun şekilde hissedildiği şu günlerde biraz serinleyip, stres atmak isteyen vatandaşlar ülkemizin en güzel yerleşim birimlerinden yeşil ve mavinin buluştuğu Lefke plajlarında serinledi.

DENİZE NAZIR YEMEK…

Gerek Lefkoşa'lı gerekse Girne'livatandaşlar,serin sulara atlayarak, hem keyif yaptı hem de bir nebze olsun serinlemenin tadını çıkardı. Bunun yanı sıra kimi vatandaşlarşemsiye altında dinlenmeyi tercih ederken, kimi vatandaşlar ise deniz manzarasında yemek yiyip vakit geçirmenin tadını çıkardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.