EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Bayram duaları Şeyh Nazım için

Bayram duaları Şeyh Nazım için

Nakşibendi tarikatının şeyhi, ülkemizin önemli değerlerinden Şeyh Nazım, Lefke'de dualarla yaşatılıyor. Onsuz ilk bayramını geçiren müritler, Şeyhlerinin dergahta bulunan mezarını ziyaret ederek dualar ettiler.

Yayın Tarihi: 30/07/14 10:51
okuma süresi: 1 dak.
Bayram duaları Şeyh Nazım için
A- A A+

Kıbrıs Postası - Pelin Dal/Fotoğraf: Ahmet İkidereli

Kıbrıs'ta yaşamını sürdüren ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Nakşibendi Tarikatı Lideri Şeyh NazimKıbrısi'nin müritleri bu bayramı buruk geçiriyor. Her bayram Kıbrısi'nin elini öpmek ve kendisinden dualar almak için dünyanın değişik yerlerinden gelen müritler bu bayram Kıbrıs'inin kabrini ziyaret ederek dualar okudu.

İLK BAYRAM BURUK

Sadece bayramda değil, her gün her an dualarında şeyhlerine yer verdiklerini ifade eden müritler, Şeyh Nazım'ın bedenen bulunmadığı ilk bayramı buruk geçirdiklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.