EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Farklı gelişen bireyler için yaşamla bütünleşme kampı düzenleniyor

Farklı gelişen bireyler için yaşamla bütünleşme kampı düzenleniyor

Türkiye Otistikler Derneği tarafından farklı gelişen bireylerin toplumla bütünleşme ve bağımsız yaşama daha yakın olabilmesi amacıyla başlatılan ve her yıl düzenlenen "Otistikler Yaşamla Bütünleşme Kamplarının (OYAkamp)" 14-21 Eylül'de ilk kez Kıbrıs'ta farklı gelişen çocuklar için de yapılacağı duyuruldu.

Yayın Tarihi: 28/08/14 18:34
okuma süresi: 1 dak.
Farklı gelişen bireyler için yaşamla bütünleşme kampı düzenleniyor
A- A A+

"OyaKamp Kıbrıs 2014" Girne'de Onar Village'de 14-21 tarihleri arasında yer alacak.

OyaKamp gönüllüsü Uzman Psikolog Fatoş Özeylem'in yaptığı yazılı açıklamaya göre, gönüllü bir ekip öncüllüğünde ve Vakıflar İdaresi Müdürlüğü'nün desteği ile Kıbrıs'a taşınan OYAkamp Kıbrıs 2014 hazırlık çalışmaları sürüyor.

Kampa farklı gelişen bireyler ile çalışmaya ilgi duyan psikoloji, sağlık, sanat ve ilgili sosyal alanlardan öğrenciler ve profesyoneller gönüllü olarak katılabilecekler. Gönüllüler kamp boyunca Klinik Psikolog Dr. Nevin Eracar ve uzman ekibi ile birlikte çalışacak ve kampçılara eşlik edecek.

Kamp süresince halka yönelik otizm ve hamilelik gibi konularda ücretsiz seminerler de düzenlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.