EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi öğrencilerinden örnek davranış

Yakın Doğu Üniversitesi öğrencilerinden örnek davranış

Yakın Doğu Üniversitesi, sosyal sorumluluk sahibi gönüllü öğrencileri, Öğrenci Dekanlığı Sosyal Sorumluluk Merkezi kapsamında KKTC Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü Lapta Huzur Evi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 10/10/14 17:24
okuma süresi: 2 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi öğrencilerinden örnek davranış
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya gore, , Öğrenci Dekan Vekili, Öğrt. Görv. Dilan ÇİFTÇİ, Sosyal Sorumluluk Merkezi adı altında topluma örnek olmayı amaçladıklarını ve Yakın Doğu Üniversitesi gönüllü takımı oluşturarak, ziyaretleri düzenli yapmayı planladıklarını belirtti. Yakın Doğu Üniversite öğrencilerinin öncü olma özelliklerini ön plana çıkararak, adanın genelinde ki gençliğe örnek olmalarını istedi.

35 sakinin bulunduğu Lapta Huzurevinde yaşlılarla duygu dolu dakikalar geçiren Yakın Doğu Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık yüksek lisans öğrencisi Pelin Özköse ve gönüllü öğrenciler, diğer öğrencilere de örnek olmak istediklerini belirttiler.

Yakın Doğu Üniversitesin'den gelen öğrencileri görünce çok mutlu olduklarını belirten Lapta Huzurevi sakinleri, üniversitemiz öğrencilerinin daha önceden de kendilerini ziyaret ederek onlarla güzel vakit geçirdiklerini ifade ettiler. Huzur evinde geçirilen süre zarfında, Yakın Doğu Üniversitesi sosyal sorumluluk sahibi gönüllü öğrencileri odaları tek tek ziyaret ederek her bir huzurevi sakiniyle ayrı ayrı ilgilenerek onların isteklerini ve özlemlerini gidermeye çalıştılar.

Lapta Huzurevi yetkilileri ise, sakinlerin sadece ilgi ve hatırlanmaya ihtiyaçları olduğunu belirterek, özellikle Bayram ve önemli günlerde yapılan ziyaretlerin orada kalan sakinlerin kendilerini yalnız hissetmelerini ortadan kaldırdığı için, Yakın Doğu Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ederek, gençlerin duyarlılıklarının artmasını istediklerini belirttiler.

Hep bir arada gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından öğrencilerimiz tekrar ziyaret için sözleşerek Lapta Huzurevin'den ayrıldılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.