EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

SOS Çocuk Köyü'nden taciz iddialarına açıklama geldi

SOS Çocuk Köyü'nden taciz iddialarına açıklama geldi

SOS Çocuk Köyü, köyde yaşayan 11 yaşında bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla bir kişinin tutuklanmasının ardından, konuyla ilgili açıklama yaptı. SOS Çocuk Köyü'nden yargıya intikal eden olayla ilgili olarak bugün yapılan açıklamada, SOS Çocuk Köyü Derneği ile Sosyal Hizmetler Dairesi'nin, bir süredir basında yer alan iddiaların, çocuk odaklı bir şekilde çözümlenebilmesi için ellerinden geleni yaptıkları ve polisin soruşturmalarını tamamlayabilmesi için her türlü desteği sağladıkları bildirildi.

Yayın Tarihi: 24/10/14 18:47
okuma süresi: 2 dak.
SOS Çocuk Köyü'nden taciz iddialarına açıklama geldi
A- A A+

SOS Çocuk Köyü Derneği'nden, çocuk köyü ve Sosyal Hizmetler Dairesi adına yapılan açıklama şöyle:

Sosyal Hizmetler Dairesi (SHD) ve SOS Çocukköyü Derneği olarak, bir süredir basında yer alan iddiaların, çocuk odaklı bir şekilde çözümlenebilmesi için elimizden geleni yapmakta, polisin detaylı bilgi alabilmesi ve soruşturmalarını tamamlayabilmesi için her türlü desteği sağlamaktayız.

SOS Çocukköyü Derneği ve SHD yetkilileri, çocuğumuzun ailesi ile görüşmekte olup gereken desteği vermektedir.

Her zaman çocuk haklarını savunan SOS Çocukköyü Derneği ve SHD olarak bizler, çocuklarımızın güvenliğini ve huzurunu ön planda tutmakta, tüm haklarından yararlanmaları için canla başla çalışmaktayız.

SHD ve SOS Çocukköyü Derneği olarak, desteklediğimiz diğer çocuklarımızın ve ailelerimizin, gerçekliği kanıtlanmamış iddialar nedeniyle daha fazla zarar görmemesi ve incinmemesi için herkesi çocuk odaklı davranmaya ve işbirliğine davet eder, gösterilecek hassasiyet için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

SOS Çocukköyü Derneği ve Sosyal Hizmetler Dairesi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.