EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Eski sevgililer takip altında...

Eski sevgililer takip altında...

Birçoğumuz için vazgeçilmez olan sosyal medyanın yaşantımıza etkisi çok fazla. eÇift.com üyeleri arasında düzenlediği ankette "eski sevgiliyi sosyal medyada takip ediyor musunuz? diye sordu. Anket sonuçları ise çiftlerin artık eski sevgililerini takip etmeyi bıraktıklarını gösteriyor.

Yayın Tarihi: 31/10/14 16:28
okuma süresi: 1 dak.
Eski sevgililer takip altında...
A- A A+

Yaşam tarzı haline gelen her an online olma durumu ile birçok sosyal davranışımız, alışkanlıklarımız buna ayak uydurmaya başladı. Zamanımızın en çoğunu sosyal medyada geçirmeye başladık. İlişkilerimiz de artık sosyal medya üzerinden kuruluyor hatta sosyal medya ki duruşumuz ilişkilerimize yön veriyor.

eÇift.com üyelerine "Eski sevgilinizin ne yaptığını sosyal medyada takip ediyor musunuz ?" sorusunu yöneltti. Anket sonuçlarında, ankete katılanların sadece %15'inin eski sevgililerini sosyal medyada takip ettikleri ortaya çıktı. Bu sonuçlar gösteriyor ki insanlar artık eskiye bağlı kalmaktan kaçınıyor, geçmişle ilgili alışkanlıklarını hızla değiştiriyor ve mutlu olmanın yollarını arıyor.

Özellikle yaz mevsiminin başladığı bu günlerde herkes yeni bir enerji, eski sevgililerini unutup doğru kişiyi bulmayı istiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.