EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"Köpek dövüşü" işkencesi Facebook'ta!

"Köpek dövüşü" işkencesi Facebook'ta!

Sosyal medyada yayılan köpek dövüşü videosu, izleyenlere acı verdi. Facebook'ta Hüda Cypriot Cypriot adlı kullanıcının kaydedip yaydığı anlaşılan video, açık bir şekilde hayvana işkenceyi belgelerken, hayvan severler söz konusu kişi ve/veya kişilerin tespit edilerek cezalandırılmasını talep ediyor.

Yayın Tarihi: 28/11/14 12:55
okuma süresi: 2 dak.
"Köpek dövüşü" işkencesi Facebook'ta!
A- A A+

Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

İnsanların hayvanlara ettiği eziyetin bir türlü sonu gelmiyor. Son olarak elimize geçen ve iki köpeğin dövüştürüldüğünü gösteren videoda da yaşatılan vahşeti bir kez daha gözler önüne serdi.

Videodaki görüntüler kadar diyaloglar da sinirleri gerdi

Yayınlamayı uygun bulmadığımız videoda, köpeklerin dövüşü izleyenin de canını yakarken, köpek dövüştürenlerin diyalogları sinirleri gerdi.

Söz konusu videoda köpek dövüştüren kişilerin, köpeklerden biri yaralandığı sırada "devam devam" diyerek hayvanları dövüşmeye devam etmeye zorladığı anlaşılıyor.

"Günahı beni boynuma"!

Hüda Cypriot Cypriot isimli Facebook kullanıcısının paylaştığı videoya, başka bir kullanıcının "günahtır" yorumu yapmasına ise, Hüda Cypriot Cypriot'un "günahı benim boynuma" yanıtını vermesi ise bu kişinin köpek dövüşü vahşetinde etkin rol aldığını düşündürdü.

Vatandaşlar: "Cezalandırılmaları gerekir!

Ülkemiz yasalarına göre açık bir şekilde "hayvana eziyet" olan bu dövüşü düzenleyenlerin tespit edilerek cezalandırılmasını talep eden duyarlı vatandaşlar ise, konuyu ilgili mercilere bildireceklerini söylediler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.