EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Engelsiz gençler kamp yaptı

Engelsiz gençler kamp yaptı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören gençler 3 gün boyunca kamp yaparak keyifli zaman geçirdi.

Yayın Tarihi: 04/12/14 09:38
okuma süresi: 2 dak.
Engelsiz gençler kamp yaptı
A- A A+

Vuni Palace Otel sponsorluğunda gerçekleşen kamp süresince gençler, otelin çeşitli aktivitelerine katıldı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında sergileyecekleri gösteriye hazırlandı. İlk kez ailelerinden ayrı, eğitmenleri eşliğinde tatil yapma imkanı yakalayan gençler, bu tür sosyal etkinliklerin daha çok olmasını temenni etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da gençleri kamp yaptıkları Otel'de ziyaret etti. Gürpınar ziyareti sırasında,"Engelli bireyler bizim için çok değerlidir" dedi. Engelli gençlerin toplumsal yaşama daha fazla katılması gerektiğini ve bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını anlatan Gürpınar, bu çerçevede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gençlerin tatil, kamp ve benzer sosyal aktivitelere katılması için çeşitli etkinlikler düzenlendiğini dile getiren Gürpınar, bu etkinliklerin de özel sektörde sosyal sorumluluk duyarlılığı yüksek işletmelerin katkılarıyla hayat bulduğunu ve gençlerin sosyalleşmesi, birbirleri ile kaynaşması açısından oldukça faydalı olduğunu ifade etti.

Engelli gençlerin bu tür organizasyonlardan büyük mutluluk duyduğunu anımsatan Gürpınar, bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini diledi. Gürpınar 'ın konuşmasının ardından, Girne 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi'ne devam eden gençler, beceri atölyelerinde yaptıkları ürünleri, Vuni Palace Otel Genel Müdürü İbrahim Bağman'a hediye etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.