EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"Kıbrıs'ta Çocuk Olmak Sergisi" ile "Şarkılar Bizi Söyler" konserleri turneye çıkıyor...

"Kıbrıs'ta Çocuk Olmak Sergisi" ile "Şarkılar Bizi Söyler" konserleri turneye çıkıyor...

Telsim'in FODER işbirliğinde düzenlediği "Kıbrıs'ta Çocuk Olmak" fotoğraf sergisi, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına "Şarkılar Bizi Söyler" konserleri ile birlikte Kıbrıs turuna çıkıyor. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eşi Sayın Bayan Meral Eroğlu himayelerinde beş bölgede düzenlenecek etkinliklerin ilki 6 Ocak Salı günü Gazimağusa'da gerçekleşiyor.

Yayın Tarihi: 05/01/15 15:37
okuma süresi: 2 dak.
"Kıbrıs'ta Çocuk Olmak Sergisi" ile "Şarkılar Bizi Söyler" konserleri turneye çıkıyor...
A- A A+

Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ile ilk kez oluşturulan Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Korosu tarafından verilecek konserlere giriş biletleri 10 TL'den satılıyor. Konserlerin yer alacağı mekanlarda Telsim ile FODER iş birliğinde düzenlenen "Kıbrıs'ta Çocuk Olmak" temalı fotoğraf yarışmasında katılan fotoğrafların yer alacağı bir sergi de düzenlenecek. Sergideki fotoğraflar 100 TL'den Dernek yararına satışa sunulacak.

SERGİ VE KONSER BEŞ BÖLGEYİ DOLAŞACAK

Kıbrıs turuna Mağusa'da başlayacak olan sergi ve konser etkinliği İskele, Beyarmudu, Güzelyurt ve Girne'de yer alacak. Etkinlikten elde edilecek tüm gelir Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'ne bağışlanacak.

SERGİLER SAAT 19:00'DA AÇILACAK, KONSERLER 20:00'DE BAŞLAYACAK

Konser ve sergi etkinliği sırasıyla; 6 Ocak Salı Gazimağusa'da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda; 13 Ocak Salı İskele Atatürk Kültür Merkezi'nde; 20 Ocak Salı Beyarmudu'nda Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde; 27 Ocak Salı Güzelyurt'ta ODTÜ KKK Rauf Raif Denktaş Salonu'nda; 3 Şubat Salı Girne'de Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Hall'da yer alacak.

Tüm sergiler konserlerin yapılacağı mekanların fuayesinde saat 19:00'da açılacak. Konserler ise 20.00'da başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.