EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

SOS personeline çevre ve takım odaklı iş takip eğitimi verildi

SOS personeline çevre ve takım odaklı iş takip eğitimi verildi

SOS Çocukköyü Derneği'nin eğitim programı çerçevesinde SOS görevlilerinin katıldığı iş takip eğitimi yapıldı. Sorumlu, saygılı ve duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedef alan SOS Çocukköyü Derneği anne ve teyzeleri, bu eğitimler sayesinde hem çevreye olan sorumluluklarını ve birlikte takım olmanın önemini pekiştirmiş, hem de çocuklarla paylaşabilecekleri etkinlikleri deneyim etmiş oldular.

Yayın Tarihi: 05/01/15 17:34
okuma süresi: 2 dak.
SOS personeline çevre ve takım odaklı iş takip eğitimi verildi
A- A A+

SOS'ten yapılan açıklamaya göre İş takip eğitimi, 19-21 Aralık 2014 tarihlerinde Riviera Beach Bungalows Hotel'de düzenlendi.

Takım odaklı yapılan çalışmalarda eğitimci Tarık Tekman ve çevre konularında Biyolog/Doğa Rehberi Tuğberk Emirzade gönüllü olarak eğitimleri sağladılar.

13 görevlinin katıldığı seminerde Biyolog / Doğa Rehberi Tuğberk Emirzade çocuklara çevre bilinci kazandırabilmek için kullanılabilecek eğitim programları ile ilgili bilgi verdi. Çevre bilincinin kazanılabilmesi için önce doğayı tanımak, doğa ile ilgili pozitif hislere sahip olmak gerektiğini belirten Emirzade doğayı tanımayan, doğa için birşey hissetmeyen bireylerin doğayı korumak için herhangi bir gayret göstermediğini anlattı.

Ayrıca seminerde, SOS görevlilerinin çocuklarla doğayı paylaşabileceği eğitsel oyunlardan örnekler verildi.

Tam gün takım geliştirme çalışması yaptıran eğitimci Tarık Tekman, bunun yanısıra SOS Anneleri, SOS Teyzeleri ve SOS uzman ekibi için Çin kaynaklı enerji egzersizi 'Chi Gong' ve 'Feng Shui' uygulama teknikleri hakkında bilgi paylaştı.

SOS Çocukköyü Derneği Aile Temelli Bakım Danışmanı Refika İnce şöyle dedi:

"SOS Anneleri, SOS Teyzeleri, ve onlarla birlikte çalışan uzman ekibin tek yürek felsefesiyle birlikte etkin çalışmalarını güçlendiren çok güzel bir atölye çalışması oldu.

Takım ruhunu geliştirmenin yanısıra Çin kaynaklı biyoenerjetik egzersiz olan Chi Gong'u tanıma fırsatı elde ettik. Ayrıca feng shui çalışması ile de evlerimizi ve bahçelerimizi daha huzurlu ve ferah nasıl tasarlayabileceğimizi öğrenmiş olduk.

Çevre eğitimi ile de doğayı tanıyarak sevmek ve korumak üzerine çok yararlı bilgiler edindik. Edindiğimiz eşsiz deneyimleri çocuklarımızla ve gençlerimizle de paylaşarak yaygınlaştıracağız."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.