EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Umut için el ele verdiler…

Umut için el ele verdiler…

Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bağlı Umut Eğitim ve Kültür Evi personeli ve The English School of Kyrenia öğrencileri işbirliği ile Umut Eğitim ve Kültür Evi'nin bahçe temizliği yapıldı.

Yayın Tarihi: 10/02/15 09:30
okuma süresi: 2 dak.
Umut için el ele verdiler…
A- A A+

English School of Kyrenia öğrencileri Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bağlı faaliyet gösteren Umut Eğitim ve Kültür Evi'nin bahçesini temizleyerek, Umut Eğitim ve Kültür Evi Baştaşlar İnşaat ve English School of Kyrenia öğrencileri işbirliğiyle yapılacak olan bahçe düzenlemesinin ilk adımını attılar. Etkinlik sonrasında Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Sayın Raziye Kocaismail emeği geçen herkese teşkkür etti. Sonrasında emeği geçen herkese onur belgeleri taktim edildi. English School of Kyrenia öğretim görevlisi Desi Ahmet Baştaş yaptığı konuşmada, ESK'de 12 ve 13. Sınıf öğrencilerimizi CAS (Yaratıcılık, Hareket ve Hizmet) ve SECA (Hizmet ve Ders dışı etkinler) programları çerçevesinde çeşitli toplumlusal faaliyetlerde yeralmaları için destekliyoruz. Projelerimizden biri Lefkoşa'da bulunan ve kanserle savaşan çocuklara gönüllü etüt hizmeti sunan Kanser Hastalarına Yardım Derneği'nin bir hizmeti olan Umut Eğitim ve Kültür Evi'nin bahçe düzenlemesini ve dış cephe boyasını yapmaktır. Baştaşlar İnşaat sponsorluğunda tamamlanacak olan projemiz devam edecektir dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.