EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Anlamlı bağış!

Anlamlı bağış!

Girne Edwardian Music Hall Society'nin Creditwest sponsorluğu ile düzenlediği 3 gecelik eğlence ve müzik programı ile toplanan para yardım olarak Diyabet Derneği'ne bağışlandı.

Yayın Tarihi: 10/02/15 09:34
okuma süresi: 2 dak.
Anlamlı bağış!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Eniz ORAKCIOĞLU

Creditwest'in sponsorluğunda, Çatalköy Şubesi Müdürü Figen Kaymak'ın da büyük destekleriyle Grahame Ash, Francine Ash ve Hynda Hillard'dan (Girne Edwardian Music Hall Society'den) Diyabeyt Derneğine anlamlı bağış yapıldı. Girne Edwardian Music Hall Society'nin Creditwest sponsorluğu ile düzenlediği 3 gecelik eğlence ve müzik programı ile toplanan 4 bin 427 TL'lik para yardım olarak Diyabet Derneği'ne bağışlandı.

Arca: "Etkinlikler derneğe çalışma morali veriyor"

Diyabet Derneği Koordinatörü Caner Arca, Creditwest Bankasına ve Girne Edwardian Music Hall Society'e derneğe yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin derneğe çalışma morali verdiğini söyleyen Arca, "Creditwest bankın sponsorluğunda Girne Edwardian Music Hall Society'nin düzenlediği 3 gecelik eğlence ve müzik programında topladıkları paraları yardım olarak derneğimize bağış yaptılar bu yüzden gururluyuz.

Kaymak; "Yabancılara destek veriyoruz"

Creditwest Çatalköy şube müdürü Figen Kaymak, Creditwest olarak ülkemizde yaşayan yabancılara yönelik birçok şubeler açtıklarını belirterek, "8 yıldır yabancılara destek vererek, yani sponsor olmak istedikleri kuruluşlara veya derneklere bizde katkıda bulunarak ve onları teşvik ederek yardımcı oluyoruz. Böyle bir organizasyona yardımcı ve destek olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Diğer yatırımcılar içinde daha fazla açık olmalarını ve istekle tekliflere daha sıcak bakmalarını söylemek istiyorum. Çünkü bu memlekette iş yapmak çok zordur. Hatta bu günü düzenleyebilmek için Girne Edwardian Music Hall Society üyeleri zorluklar çekti. Bu insanlar gerçekten kuruşuna kadar sayıyorlar ve veriyorlar, fakat bizler maalesef ki birazcık naz yapıyor ve bu gibi kişileri bıktırıyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.