EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ'den örnek davranış

UKܒden örnek davranış

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Kütüphane Kulübü ve İngiliz Dili Konuşma Kulübü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Çocuk ve Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek kitap, yiyecek ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Yayın Tarihi: 19/02/15 10:56
okuma süresi: 2 dak.
UKܒden örnek davranış
A- A A+

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Kütüphane Kulübü ve İngiliz Dili Konuşma Kulübü toplumsal duyarlılık adına Çocuk ve Gençlik Merkezi'ne çocuk kitabı, ansiklopedi ve yiyecek ile temizlik malzemesi bağışında bulundu.

Kütüphane Kulübü Danışmanı Gülten Sala Lay ve İngiliz Dili Konuşma Kulübü Danışmanı Keith John Lay, Çocuk ve Gençlik Merkezi personelini yaptıkları anlamlı çalışmalar için kutladıklarını ifade etti. Kulüp danışmanları ziyaretleri sırasında gösterdikleri misafirperverlik ve tanıtım çalışmalarından ötürü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müdürü Sarper Özdoğa ile Proje Koordinatörü Berna Arifoğlu'na ayrıca teşekkürlerini aktardı.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Kütüphane Kulübü Başkanı Arzu Özen ve İngiliz Dili Konuşma Kulübü Başkanı Şükrü Yıldırım ise duygularını; "Yaptığımız bağışları ve yardımları kabul ettikleri, bizi içtenlikle ve samimiyetle karşıladıkları için çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretimiz sırasında anladık ki yapılan bağışlar ve destek paketleri doğru adrese ve emin ellere gidiyor. UKÜ ailesi olarak bu güzel işleyişe destek olabildikse ne mutlu bize." diye ifade etti. Her iki kulübün başkanı yardıma olanak sağlayan UKÜ yönetimi ile kulüp danışmanlarına da teşekkür ettiklerini belirtti.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Kütüphane Kulübü Danışmanı Gülten Sala Lay ve İngiliz Dili Konuşma Kulübü Danışmanı John Lay da UKÜ ailesi olarak sosyal sorumluluk projelerine destek vermekten mutlu olduklarını ifade etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çocuk ve Gençlik Merkezi yetkilileri ise UKÜ'ye ve UKÜ öğrencilerine teşekkür ederek yapılan bağışlardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.