EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Anlamlı bağış…

Anlamlı bağış…

KKTC Engelliler Dayanışma Derneği yardım ve farkındalık organizasyonlarına devam ediyor. Dernek bu kapsamda, Gönyeli Fazıl Pülümer Anaokulu katkılarıyla, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi'ne 1 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Yayın Tarihi: 12/03/15 10:22
okuma süresi: 2 dak.
Anlamlı bağış…
A- A A+

Kıbrıs Postası - Eniz ORAKCIOĞLU

KKTC Engelliler Dayanışma Derneği Gönyeli Fazıl Pülümer Anaokulu katkılarıyla, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi'ne 1 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Dernek Başkanı Ömer Suay konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yürütülmekte olan organizasyonlardaki amacın, hem engelli bireylere destek olmak, hem de engellilere ilişkin toplum nezdinde bir farkındalık ortaya koymak olduğunu belirterek, "Bu konuda yapılan son çalışma, Gönyeli Fazıl Pülümer Anaokulu ile yürütülmüştür. Etkinlik kapsamında, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi'ne 1 adet tekerlekli sandalye bağışlanırken, tekerlekli sandalyenin teslimi esnasında da anaokulu öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, miniklerin söylediği şarkılar ve ziyaret ettiğimiz yaşlıların memnuniyeti bizleri gerçekten çok mutlu etti." dedi.

"Gönyeli Fazıl Pülümer Anaokulu'na teşekkürler"

Suay, sözlerine şöyle devam etti: "Gelecek nesillerimizin daha duyarlı olabilmesi için Gönyeli Fazıl Pülümer Anaokulu müdürü Canan Gürkan, okul öğretmenleri ve bizler, öğrencilere yardımlaşma ve destek olma duygusunun güzelliğini hem sözlü, hem de fiili olarak anlatmaya çalıştık. Bu başarılı etkinliğe katılımlarıyla katkı koyan ve KKTC Engelliler Dayanışma Derneği tarafından sürdürülen plastik kapak toplama kampanyasına da güçlü bir destek sağlayan Gönyeli Fazıl Pülümer Anaokulu ailesine şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.