EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Melisa'nın tedavisi için toplumsal dayanışma

Melisa'nın tedavisi için toplumsal dayanışma

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kıbrıs Türk Bilgi ve Araştırma Vakfı'ndan Melisa için yardım kampanyası başlattı. Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, 5 yaşındaki Melisa'nın tedavisi için düzenlenen kampanyaya katılmak isteyen gönüllüler "BAGIS" yazarak, 1665'e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunacak.

Yayın Tarihi: 20/03/15 18:17
okuma süresi: 2 dak.
Melisa'nın tedavisi için toplumsal dayanışma
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kıbrıs Türk Bilgi ve Araştırma Vakfı acil ameliyata ihtiyacı olan 5 yaşındaki Melisa Denizer için yardım kampanyası başlattı.

Melisa için düzenlenen kampanyaya 1665 kısa mesaj (SMS) numarası üzerinden katılan gönüllüler, attıkları her mesaj ile 10 TL katkı yapabilecekler.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, kampanyaya katılmak isteyen faturalı hat müşterileri "BAGIS" yazarak, 1665'e SMS gönderebilecek.

30 bin TL gerekiyor

Girne'de yaşayan 5 yaşındaki Melisa Denizer, 3 yaşında geçirdiği kaza sonucu kafatası yaralanmış ve beyin kanaması geçirmişti. Bu talihsiz kazanın ardından çeşitli operasyonlar geçiren Melisa'nın yeni bir ameliyata ihtiyacı olduğu açıklandı.

Türkiye'de özel bir hastanede ameliyat olması gereken Melisa'nın tedavi masrafları için 30 bin TL gerekiyor.

"Çok zorlu bir tedavi süreci"

Melisa, başındaki yaralanma nedeniyle eğitim yaşamına başlayamıyor.

"Melisa, Türkiye'de Cerrahpaşa ve Acıbadem hastanelerinde operasyonlar geçirdi. Üç kez yapılan ameliyat sonrası beyninde kist oluştu. Çok zorlu bir tedavi süreci geçirmesine rağmen kafatasındaki kırıklar iyileşmedi. Başındaki kemiğin kavuşabilmesi için yapılan ameliyatlar sonuç vermedi ve şu ana kadar kapanması gerekirken kapanmadı. Melisa'nın yeniden operasyon geçirmesi gerekiyor" diyen ailesi, bu ciddi sorunun üstesinden ancak toplumsal bir dayanışma ile gelebileceklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.