EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Toplumsal bilinç yerlerde!

Toplumsal bilinç yerlerde!

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nin yataklı tedaviler bölümü girişinde, tekerlekli sandalye ile geçişleri kolaylaştırmak adına yaptırılan rampaların önünün araçlarla tıkanması, tepki topladı.

Yayın Tarihi: 01/04/15 16:41
okuma süresi: 1 dak.
Toplumsal bilinç yerlerde!
A- A A+

Kıbrıs Postası- Özel

Kıbrıs Postası Haber Merkezi'ne ulaşan bir hasta yakını, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nin yataklı tedaviler bölümü girişinde, tekerlekli sandalye ile geçişleri kolaylaştırmak adına yaptırılan rampaların önüne park edilen araçlar karşısında isyan etti.

Hasta yakını, tekerlekli sandalye ile hastaneye gelen hastalar ile ortopedik engelli hastaların, servislere girmek için hastane kapısına ulaşabilmelerini sağlayan 3 rampanın önünün de sorumsuz kişilerin araçlarını park etmeleri nedeniyle geçişe izin vermediğini anlattı.

Bu durumun özellikle yürüyemeyecek durumda olan hastaların hastaneye ulaşarak tedavi almalarını engelleyici olduğunu ifade eden hasta yakını, toplumsal bilincin önemine işaret ederek, özellikle hastanede böylesi bir olay yaşanmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.





#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.