EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"Mesarya Yürüyüşü"nden elde edilen bağış yetkililere takdim edildi...

“Mesarya Yürüyüşü”nden elde edilen bağış yetkililere takdim edildi...

Bir grup bölgeli genç tarafından düzenlenen "Mesarya Yürüyüşü", Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu yararına geçtiğimiz hafta sonu düzenlendi.

Yayın Tarihi: 02/04/15 14:10
okuma süresi: 2 dak.
“Mesarya Yürüyüşü”nden elde edilen bağış yetkililere takdim edildi...
A- A A+

Sosyal sorumluluk bilinciyle gönüllü yardım sever bireyler, bireysel olarak 10 TL, en az 4 kişilik takımlarsa kişi başı 5 TL vererek yürüyüşe katıldı. İnönü köy meydanından başlayan yaklaşık 6 kilometrelik parkurda katılımcılar bir önceki gün yağan yağmurun da etkisiyle bahara uyanan benzersiz Mesarya yeşilliğinde temiz havanın tadını çıkardı. Bölgelilerin çoğunlukla ilgi gösterdiği organizasyona ayrıca Mesarya Kadın İnisiyatifi, İnönü Gençlik Merkezi, Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu yetkilileri ve gönüllüleri ile hayırsever vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş sonunda toplanan gelir, geçtiğimiz gün Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Etkinlik Merkezi'nde Kurum Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Coşar'a teslim edildi. Yalnızca üye aidatları ve bağışlar ile ayakta duran, Kıbrıs'ın en köklü hayır kurumlarından biri olan Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu, 0-18 yaş arasındaki çocuklara gelişim olanağı sağlıyor. "Mesarya Yürüyüşü"nden elde edilen gelirin takdiminde bir araya gelen yetkililer ve organizasyon gönüllüleri, bu tür etkinliklerin örnek teşkil edeceğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.