EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

"Engelsiz Hayaller Şöleni" yarın yapılıyor

"Engelsiz Hayaller Şöleni" yarın yapılıyor

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği; Telsim, Lemar ve birçok kurum kuruluşun katkıları ile düzenlenecek Engelsiz Hayaller Şöleni için basın toplantısı düzenledi.

Yayın Tarihi: 10/06/15 14:11
okuma süresi: 4 dak.
"Engelsiz Hayaller Şöleni" yarın yapılıyor
A- A A+

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yarın düzenlenecek olan Engelsiz Hayaller Şöleni için basın toplantısı düzenledi. Engelliler yararına kermes, klasik otomobil gösterisi, müzik dans ve daha birçok etkinliğin yer alacağı şölen için açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Günay Kibrit, saat 16.30 da başlayacak etkinliğin Girne Karaoğlanoğlu Lemar önünde yapılacağını belirtti. Kibrit yaptığı açıklamalarda 16.30 da başlayacak Engelsiz Hayaller Şöleninin zumba dans ile start alacağını ifade etti.

Zumba Dans gösterisinin ardından da açılış konuşmaları yapılarak, Mehmet Geçit konseri, the Poison müzik gurubu, andaç tiyatro ekibinin gösterisi, Ahmet Bey ve Özlem Sesli'nin Engelsiz Dans gösterisi, yarışmalar, Çağdaş Müzik Derneği konseri, Çatalköy Belediyesi Halk Dansları ekibinin gösterileri ile devam edeceği belirtildi. Cemal Aslangazi konseri ile saat 20.30 da sonlanacağını ifade eden Günay Kibrit sponsor olan firmalara da teşekkürlerini iletti. Öte yandan Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit Şölenin gerçekleştirilmesine katkı koyan Ektam, Pilot, Intrade, Teradex, Dağlı, Atakom, Kaner, Efes Pilsen, Şevket Hançerli, Metgin, Con, Karaoğlan ve Lanor firmalarına teşekkür etti.

"Tüm sosyal faaliyetlerde yer alabilmelerini sağlamak"

KTOÖD Başkanı Günay Kibrit, derneğin misyonunun tüm engellilerin toplumla birlikte kucak kucağa yaşayabilmeleri, onların tüm sosyal faaliyetlerde yer alabilmelerini sağlayabilmek olduğunu belirterek, bu misyon doğrultusunda geçen yıl başlattıkları şenliği bu yıl devam ettirdiklerini belirtti. Kibrit, başta Telsim ve Lemar olmak üzere destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, tüm halkımızı etkinliğe katılmaya davet etti.

"Yüreklerinizi alın da gelin"

Telsim Kurumsal İletişim Yöneticisi Nil Zorlu Atai, Ortopedik Özürlüler Derneği ile farkındalık yaratmak amacıyla birçok güzel proje yürüttüklerine dikkati çekerek, bu anlamlı projelerde büyük bir mutlulukla yer aldıklarının altını çizdi. Engelsiz Hayaller Şöleni'nin ilkinde olduğu gibi, ikincisinde de destek vermekten dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren Atai, "Tüm halkımızı bu anlamlı etkinlikte görmeyi arzuluyoruz. Yüreklerinizi alın da gelin" dedi.

"Sosyal Sorumluluk projeleri bizler için çok önemlidir"

Lemar Reklam ve Pazarlama Müdürü İlhan Öze, birçok ihtiyaçlı kuruma yardımcı olmayı hedefleyen bir kurum olarak sosyal sorumluluk projelerinin kendileri için önemli olduğuna vurgu yaparak, geçen yıl ilk defa düzenledikleri Engelsiz Hayaller Şöleni sayesinde Ortopedik Özürlüler Derneği ile aralarında farklı bir bağ oluştuğunu dile getirdi. Öze, Ortopedik Özürlüler Derneği ile aralarındaki bağın ilerleyen dönemde de çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile güçlenmesini amaçladıklarını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.