EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"Tekerlek İzleri" Mağusa'da perde diyecek

“Tekerlek İzleri” Mağusa’da perde diyecek

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'nin ortak çalışmasıyla Hazırlanan "Tekerlek İzleri" sezonun son oyunuyla bu akşam Mağusa'da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezinde perde diyecek...

Yayın Tarihi: 15/06/15 14:39
okuma süresi: 2 dak.
“Tekerlek İzleri” Mağusa’da perde diyecek
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği'nin ortak çalışmaları ve Kuzey Kıbrıs Turkcell desteği ile Orkun Bozkurt ve Aysan Özcezarlı'nın yazdığı ve Yaşar Ersoy'un yönettiği "Tekerlek İzleri" adlı tiyatro oyunu sezon finalini bu akşam Mağusa'da yapıyor. İlk gösterimi Mayıs ayında gerçekleştirilen tiyatro oyununa Lefkoşa AKM'de sahnelendiği süre içerisinde yoğun ilgi gösterildi. Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre "Tekerlek İzleri" adlı oyun bu akşam Mağusa'da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Merkezinde saat 20:30 da son kez sahnelenerek sezon finali yapacağı belirtildi. Oyunu izlemek isteyenlerin rezervasyon yapmaları gerektiği hatırlatılarak, biletleri Gazimağusa Belediyesi'nden temin edilebilir ya da 630 05 00 numaralı telefondan rezervasyon yapılabilecekleri belirtildi. Oyunun Eylül ayından itibaren yeniden gösterime gireceği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.