EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Gençlik Dairesi "Ülkemi Tanıyorum Projesi"nin beşincisi gerçekleşti

Gençlik Dairesi "Ülkemi Tanıyorum Projesi"nin beşincisi gerçekleşti

Gençlik Dairesi Ülkemi Tanıyorum Projesi'nin beşincisi 8-9 tarihlerinde gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 09/07/15 15:36
okuma süresi: 2 dak.
Gençlik Dairesi "Ülkemi Tanıyorum Projesi"nin beşincisi gerçekleşti
A- A A+

Gençlik Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre, ülke genelindeki 70 genç ile gerçekleştirilen etkinliğin birinci gününde, Lefke Bölgesinden başlayarak, CMC Madenleri daha sonra Soli Harabeleri, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Merkezi ziyaret edilerek gençlerin gezi gözlem yapmaları sağlandı.

İkinci gün ise gençler, Girne Kalesi, Bellepais Manastırı, Cafer Ağa Paşa Cami ve Yakın Doğu Üniversitesi tesisler ve araba müzesini gezerek tarihçeleri hakkında bilgilendirildi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, bu yıl beşincisini düzenledikleri Ülkemi Tanıyorum Projesi ile yaz tatili boyunca böylesi fırsatı yakalayamamış gençlerin ülkenin farklı bölgelerini gezerek gezi gözlem yapmalarına olanak yaratıldığını söyledi.

Eroğlu, gün boyu gerçekleşen gezilerin ardından gençlerin Lapta Gençlik Kampı'nda misafir edildiğini ve Gençlik Dairesi Liderleri kontrolünde eğitim verilerek öğrendiklerini birbirleriyle paylaştıklarını vurguladı.

Eroğlu, Ülkemi Tanıyorum Projesi'nde görev olan Proje Sorumlusu Orhun Mevlit ve gönüllü Gençlik Dairesi Liderlerine de teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.